2010-10-04 11:36:59• hírek • Szatmár.ro

IV. Nemzetközi Vakáció és Utazás Kiállítás

A Show Time Entertainment Factory  és a Szatmári Kereskedelmi és Ipar Kamara október 15-17 között  szervezi meg a IV. Vakáció és Utazás Kiállítást, a "Holiday & Travel EXPO -t" a Szakszervezetek Művelődési Házában.

Az eseményen részt vesznek utazási irodák, szállodák, wellness- és gyógyfürdők képviselői, szakmai képzéssel foglalkozó szervezetek, szaksajtó képviselői, bankok és biztosító társaságok képviselői, és bemutatkozik több megyebéli kisüzem is.

A kiállításra látogatók részt vehetnek egy tombolán is, ahol sok értékes nyereményt lehet majd megnyerni, mint wellness hétvégéket, belépő jegyeket magyarországi aquaparkokba, és azok a látogatók, akik a kiállítás alatt vásárolnak vagy előjegyeznek utakat, jelentős kedvezményeket kaphatnak, ígérik a kiállítók.

Az esemény szeretne lehetőséget teremteni a kiállítók számára hogy bemutathassák különleges, utazással kapcsolatos ajánlataikat és új üzleti kapcsolatokat hozhassanak létre. Az előző három utazás kiállítás sikerét kihasználva, a szervezők szeretnék még jobban kielégíteni a látogató közönséget és ezért még több kiállítót szeretnének idecsalogatni a román és nemzetközi turisztikával foglalkozó cégek közül, és egy hagyományt teremtő kiállítást szervezni Szatmárnémetiben.

Várják szeretettel kedves látogatókat a IV. Nemzetközi Vakáció és Utazás Kiállítás, a "Holiday & Travel EXPO - 2010 Szatmárnémeti" október 15-17 között a Szakszervezetek Művelődési Házában.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: